123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Klaar voor de start met ons schoolgerief

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Agenda's

Zorg voor rust en overzicht door al uw afspraken moeiteloos bij te houden met onze gebruiksvriendelijke agenda's. Of u nu op zoek bent naar een agenda die 16 maanden overzicht biedt, waarmee u ver vooruit kanplannen, of een handige schoolagenda voor 2025, bij ons vindt u de perfecte match voor uw planning. Kies voor helderheid in uw planning en ervaar het gemak van een goed georganiseerde dag!

1 - 0 van 0

Agenda's

De ideale agenda voor 2025 kopen? Hier vindt u wat u zoekt!

Op zoek naar de perfecte agenda voor 2025? Stop met zoeken! Bij 123inkt.be ontdekt u het grootste aanbod van merken als Sigel, Moleskine en Brepols. Kies uit diverse indelingen zoals agenda’s per week, dag, uur of zelfs per halfuur. Bestel vandaag nog en geniet van snelle verzending en onze laagsteprijsgarantie. Welke agenda helpt u dit (school)jaar om al uw afspraken bij te houden?

Jaaragenda 2025

In uw nieuwe agenda voor 2025 noteert u afspraken en andere belangrijke data, zodat u niets mist en goed op de hoogte blijft. De meeste agenda’s zijn voorzien van een leeslint en/of scheurhoekjes, zodat u de agenda altijd op de juiste pagina openslaat. Indien u op zoek bent naar een agenda met weeknummers, bent u hier ook aan het juiste adres. In ons grote aanbod van jaaragenda’s voor 2025 zijn er natuurlijk ook veel verschillende soorten. Kies de indeling die bij u past, van meerdere dagen per pagina tot een volledig overzicht per week.

Uw week in één oogopslag: kies uw ideale weekagenda!

Met een weekagenda heeft u in één oogopslag uw hele week in beeld. De populairste lay-out toont drie dagen links en vier dagen rechts, perfect voor een overzichtelijk weekplan. Liever een uurindeling, waarbij elke dag in kolommen naast elkaar staat? Ook dat is mogelijk! Zo ziet u eenvoudig uw afspraken op dezelfde tijdstippen op verschillende dagen. Voor een meer gedetailleerde planning zijn er ook dagagenda's beschikbaar, ideaal voor het noteren van afspraken per half uur.

Bureau-agenda's, het geheim van een georganiseerde werkplek

Een bureau-agenda is ideaal voor wie zijn werkdag efficiënt wil indelen. Met deze handige agenda heeft u uw dagelijkse taken, afspraken en deadlines altijd in één oogopslag bij de hand. Of u nu werkt in een druk kantoor of van thuis, een bureau-agenda helpt u om overzicht te houden en stress te verminderen. Dankzij het ruime formaat is er voldoende schrijfruimte om notities en to-do-lijstjes toe te voegen. Kies voor een bureau-agenda en zorg ervoor dat u niets mist in uw dagelijkse planning.

Plan vooruit met een 16- of 18-maanden agenda

Wil u langer vooruit plannen? Een 16- of 18-maanden agenda begint in juli of augustus en loopt door tot het einde van het volgende jaar. Dit maakt deze agenda’s ideaal voor academici, docenten en studenten. Ze bieden niet alleen de mogelijkheid om verder vooruit te kijken, maar ook om afspraken en details uit het verleden eenvoudig terug te vinden.

Schoolagenda voor 2025

Scholieren en studenten kunnen in onze webshop kiezen uit heel wat kleurrijke schoolagenda’s voor 2025, voorzien van handige dagindelingen en trendy omslagen. Of u nu houdt van gouden details, vrolijke dieren of de skyline van New York, er is voor ieder wat wils. Sommige agenda’s kan u zelfs personaliseren met een eigen foto! Bekijk ook ons assortiment schoolgerief om goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar te beginnen.

Geef uw agenda een tweede leven

Tevreden met uw huidige agenda? Geef deze een tweede leven met een nieuwe vulling voor 2025! Voor sommige modellen van Succes Senior bieden wij losse agenda-inhoud aan, die u eenvoudig zelf kan plaatsen. Zo blijft uw vertrouwde agenda in gebruik. Goed om te weten: niet elke agenda kan dit. Controleer daarom eerst of de pagina's in uw agenda vervangbaar zijn. Is uw omslag toe aan vervanging? Bij ons vindt u ook losse agenda-omslagen om uw agenda weer als nieuw te maken.

Ook interessant voor u: