123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Persbericht: 123inkt.nl winnaar Beste Webwinkel van Nederland 2016 - 2017

Persbericht: 123inkt.nl winnaar Beste Webwinkel van Nederland 2016-2017

Nederhorst den Berg, 28 oktober 2016 - Webwinkel 123inkt.nl mag zich weer een jaar lang 'Beste Webwinkel van Nederland' noemen. Bij de jaarlijkse verkiezing van de ABN AMRO Webshop Awards kozen consumenten 123inkt.nl als overall winnaar.

De winnaar van de belangrijke publieksprijs voor webwinkels is bepaald nadat ruim 400.000 consumenten hun stem uitbrachten. Zij beoordeelden (r)etailers onder andere op het assortiment, de prijs-kwaliteitverhouding, de service en levering. 123inkt.nl behaalde de meeste stemmen en de hoogste score en mag zich weer een jaar lang 'Beste Webwinkel van Nederland' noemen. Consumenten plaatsen webwinkel Bol.com op de tweede plek en Albelli op de derde plek in het lijstje van beste webwinkels.

Vorig jaar werden de Webshop Awards ook al gewonnen door 123inkt.nl. De webwinkel in inktcartridges, toners en kantoorartikelen wint al negen jaar lang awards in de categorie Elektronica. Het is al de derde keer dat een overall award voor Beste Webwinkel is gewonnen.

Consumenten kozen de overall winnaar uit 23 categoriewinnaars. Deze waren in september al bekendgemaakt na een eerste stemronde. 123inkt.nl kwam daarbij als winnaar in de categorieën Elektronica en Kantoorartikelen uit de bus. In een tweede stemronde werd gestreden om de overall titel. 123inkt.nl versloeg de overige categoriewinnaars: Albelli, Apple, Beter Bed, Bever, Bol.com, Decathlon, DEEN, fonQ, Hans Anders, Hunkemöller, ICI PARIS XL, Jac Hensen, Formido, Shoeby, vanHaren en Warmteservice.

De jaarlijkse verkiezing van de Webshop Awards is een initiatief van Q&A en wordt gesponsord door ABN AMRO. De awards werden op 27 oktober jl. uitgereikt tijdens het Retailer of the Year gala in Santpoort. Tijdens deze avond werd ook de Beste Winkelketen van Nederland bekendgemaakt en waren er prijzen voor de beste Retail Executive en het beste Retail Managementteam.

Over 123inkt.nl
Met ruim 1,8 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners, papier en kantoorartikelen. De webwinkel werd door consumenten al negen jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie 'Computer Hard- en Software'. 123inkt.nl lanceerde de afgelopen jaren diverse nieuwe, gespecialiseerde webshops: 123accu.nl, 123led.nl, 123-3D.nl en 123schoon.nl.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor verdere informatie:
info@123inkt.nl
0294-787123

Dit persbericht is gepubliceerd op 28 oktober 2016.