123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Black Box Trees kunstkerstboom Brampton 1,85 meter incl. verlichting

€ 289,00 (Incl. 21% btw)
(€ 238,84 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Een kunstkerstboom die niet van een echte kerstboom te onderscheiden is? Dat is de groene Brampton kunstkerstboom van Black Box Trees. De Brampton boom is kwalitatief hoog en heeft maar liefst 1458 groenkleurige takken. Hierdoor oogt de kerstboom erg vol. Daarnaast is de boom voorzien van 200 warm witte ledlampjes. Zo hoeft u de kerstverlichting niet zelf in uw boom te hangen. Aangezien het om een kunstkerstboom gaat, vallen er geen naalden uit en zullen de takken nooit doorhangen.

De imitatieboom is met gemak op te zetten. De verpakking bevat drie boomdelen en een standaard. U schuift de drie delen moeiteloos in elkaar. Vervolgens plaatst u de boom in de standaard. De takken zijn aan de stam van de boom gemonteerd. Zo hoeft u de takken alleen nog te spreiden zoals u voor ogen heeft.

Zijn de kerstdagen voorbij? De kerstboom breekt u gelukkig makkelijk terug af. Haal al uw versiering uit de boom, vouw de takken omhoog en haal de drie delen uit elkaar. Berg de boom eenvoudig op in de meegeleverde opbergdoos. Deze Brampton boom is 1,85 m hoog en heeft een diameter van 1,27 m.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Materiaal: PVC/PE
Type: kunstkerstboom Voltage: 240 V
Kleur: groen Lichtkleur: warm wit
Afmetingen: 185 cm x Ø 127 cm (HxØ) Aantal takken: 1.458