123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Black Box Trees kunstkerstboom Charlton 1,55 meter

€ 69,95 (Incl. 21% btw)
(€ 57,81 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Elk jaar een mooie en volle kerstboom in huis? Kies voor de groene Kunstkerstboom Charlton van Black Box. Deze boom is gemaakt van PCV en heeft extra veel takken, waardoor de boom vol oogt. Het voordeel van een valse kerstboom is dat de naalden niet uitvallen en de takken niet doorhangen. Zo heeft u altijd een boom die er vol en weelderig uitziet gedurende de feestdagen.

Het opzetten van de kunstkerstboom is kinderspel. In de verpakking zitten drie boomdelen en een standaard. De standaard plaatst u op de grond en het grootste boomdeel plaatst u in de standaard. Vervolgens zet u de twee delen, van groot naar klein, hier bovenop. Geen moeilijkheden met de takken, deze zijn namelijk al aan de stam gemonteerd. De takken kan u zo verspreiden dat de kerstboom er precies uitziet zoals u dat wil.

Na de kerstdagen haalt u de boom eenvoudig weer uit elkaar. Haal de versiering uit de boom, vouw de takken omhoog en haal de vier delen gemakkelijk uit elkaar. De boom is moeiteloos op te bergen in de opbergdoos. De boom is 155 cm hoog, heeft een diameter van 91 cm en heeft 340 takken.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Aantal takken: 340
Type: kunstkerstboom Kleur: groen
Afmetingen: 155 cm x Ø 91 cm (HxØ) Materiaal: pvc