123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Direct leverbaar! Dunlop ventilator met 3 standen

T071 serie

Bestel hier Epson T071 inktcartridges voordelig en eenvoudig. Wij bieden zowel originele Epson cartridges als ons eigen 123inkt huismerk. Kies uit de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Bestel ook gelijk een reinigingscartridge mee.

Epson T071 inkt kopen - Altijd de beste prijs

Voor verschillende printers uit de Epson Stylus-lijn vindt u hier de Epson T071 cartridges. U kiest uit originele Epson cartridges en ons goedkopere 123inkt huismerk. Beide opties beloven hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bij iedere printopdracht. Alle kleuren zitten in losse cartridges. Zo vervangt u alleen de kleur die op is.
  • Epson T0711 - zwart
  • Epson T0712 - cyaan
  • Epson T0713 - magenta
  • Epson T0714 - geel
De cartridges koopt u in standaardcapaciteit, altijd voor de laagste prijs.

Epson T071 cartridges van het goedkopere 123inkt huismerk

Meer printen voor minder geld doet u met de T071 huismerkcartridges. U ontvangt meer inkt tegen een lagere prijs per milliliter. Zo vervangt u minder vaak uw inktpatronen. Hieronder ziet u de verschillen tussen ons huismerk en originele Epson cartridges. Welke is volgens u het goedkoopst?
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Zwart 7,4 ml 13 ml 5,6 ml (75% meer inkt)
Cyaan, magenta en geel 5,5 ml 13 ml 7,5 ml (136% meer inkt)

U print tot wel 136% meer met huismerkcartridges. Onze cartridges worden gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken. Hier wordt de kwaliteit van begin tot eind gecontroleerd, waardoor u zorgeloos kunt printen.

Een multipack cartridges geeft u de beste prijs

Kies voor gemak en bespaar het meest met onze multipacks Epson T071 inkt. Deze keuze bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Een voordeelverpakking kopen is namelijk altijd goedkoper dan het aanschaffen van losse cartridges.

Reinigingscartridges voor de Epson T071 cartridges

Houd uw afdrukken helder door regelmatig de printkoppen van uw cartridges schoon te maken. Als u merkt dat de kwaliteit van uw afdrukken achteruit gaat, is het tijd om een reinigingscartridge te gebruiken. Deze cartridges zijn gevuld met een speciale vloeistof die opgedroogde inkt en vuil effectief verwijdert uit de spuitkanalen. U kunt de reinigingscartridges los kopen, of kies voor ons voordelige multipack en bespaar extra.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Epson T071 cartridges?

123inkt huismerkcartridges bevatten meer inkt dan de originele van Epson. Zo haalt u meer afdrukken uit een inktpatroon en verlaagt u de prijs per geprinte pagina. 123inkt huismerkcartridges zijn gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken, waardoor we hoge kwaliteit kunnen waarborgen.
 

Welke printermodellen zijn geschikt voor de Epson T071 cartridges?

De printermodellen uit de Epson Stylus-lijn zijn geschikt voor de T071 cartridges. De inktpatronen koopt u hier origineel van Epson of van het goedkope 123inkt huismerk. Huismerkcartridges bevatten meer inkt en zijn een stuk goedkoper.


Heeft u vragen over het bestellen van Epson T071 cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.