123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Klaar voor de start met ons schoolgerief

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Direct leverbaar! Dunlop ventilator met 3 standen

Gekleurd papier

 
Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan gekleurd papier in verschillende formaten. Of u nu op zoek bent naar kleurpapier voor uw volgende knutselproject of als aanvulling op uw kantoorbenodigdheden, bij ons kiest u uit meer dan 30 kleuren. Morgen al in huis!
1 - 0 van 0

Gekleurd papier

Bestel gekleurd (print)papier in diverse kleuren

Gebruik kleurpapier om uw boodschap te laten opvallen of als scheidingsblad in bijvoorbeeld presentaties en rapporten. Ook om te knutselen en voor al uw creatieve projecten kan u met veelkleurig papier alle kanten uit. Ons assortiment bevat goedkoop gekleurd papier in verschillende kleuren: van zachte pasteltinten tot felle kleuren, wij bieden het allemaal. Laat u verleiden door kleurnuances zoals zonnegeel, golfgroen of kersenrood.

Kiezen van het juiste formaat

Ons gekleurd papier is verkrijgbaar in A4-, A3-, A5- en A6-formaat:
  • A4 (210 x 297 mm): Het meest gebruikte formaat voor dagelijks printwerk zoals rapporten, brieven en presentaties. Geschikt voor documenten die in classeurs of ringmappen passen.
  • A3 (297 x 420 mm): Ideaal voor grotere projecten zoals posters, promotiemateriaal en knutsel- en kunstprojecten. Biedt meer ruimte voor gedetailleerde informatie en visuele elementen.
  • A5 (148 x 210 mm): Handig voor kleinere documenten zoals notitieboekjes, uitnodigingen en wenskaarten. Compact en makkelijk mee te nemen.
  • A6 (105 x 148 mm): Perfect voor kleine kaartjes, notities en receptkaarten. Geschikt voor gebruik als visitekaartjes of kleine uitnodigingen.

Kiezen van het juiste gewicht

Ons veelkleurig papier is verkrijgbaar in diverse grammages. Zo kan u kiezen uit 80, 120, 160 en 210 grams papier:
  • 80 g/m²: Licht en flexibel, ideaal voor alledaags printwerk zoals kladpapier, interne memo's en eenvoudig briefpapier.
  • 120 g/m²: Iets dikker, geschikt voor presentaties, certificaten en marketingmateriaal waar een beetje extra stevigheid gewenst is.
  • 160 g/m²: Nog steviger en luxueuzer, ideaal voor wenskaarten, uitnodigingen en kunstprojecten.
  • 210 g/m²: Zeer stevig en duurzaam, perfect voor covers, premium uitnodigingen en presentatiemappen waar een professionele uitstraling belangrijk is.
Ons kleurpapier levert uitstekende afdrukresultaten en kan worden gebruikt in A3- en A4-printers (zowel inkjet- als laserprinters). Let op: gebruik gekleurd A3-papier in A3-printers en gekleurd A4-papier in A4-printers voor optimale prestaties.
druppie geeft een tip
TIP!
Afhankelijk van de dikte van het gekleurd papier kan het nodig zijn om de instellingen van uw printer aan te passen. Controleer de handleiding van uw printer voor de juiste instellingen om zo optimale afdrukresultaten te garanderen.

Bestel voordelig gekleurd papier

Gebruikt u regelmatig veelkleurig papier? Bespaar op uw inkoop en kies onze voordelige pakketten van 500 of 250 vellen. Liever meer kleuren papier in één verpakking? Ons gamma bevat eveneens diverse multipacks met verschillende kleuren in één pak. Ideaal bij keuzestress.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik goedkoop gekleurd papier kopen?

Bij 123inkt.be vindt u een breed gamma aan voordelig papier in verschillende kleuren, variërend van pasteltinten tot felle kleuren in A4-, A3-, A5- en A6-formaat. Van dagelijks printwerk tot gedetailleerde plannen en heuse kunstprojecten: bij 123inkt vindt u het juiste veelkleurige papier voor elke toepassing.

Kan ik gekleurd papier gebruiken in mijn printer?

Ja, het kleurpapier van 123inkt.be is geschikt voor gebruik in zowel inkjet- als laserprinters. Hierdoor print u gemakkelijk kleurrijke documenten en presentaties met levendige kleuren die lang meegaan.

Wat is de beste kwaliteit gekleurd papier?

Onderstaande criteria bepalen mee de kwaliteit van het kleurpapier:
  • Grammage: Waarvoor wil u het papier gebruiken? Papier met een hoger gewicht is steviger, wat het ideaal maakt voor professionele projecten en presentaties. Voor alledaags gebruik kan 80 g/m² voldoende zijn.
  • Kleurvastheid: Hoogwaardig gekleurd papier behoudt zijn kleur onder verschillende lichtomstandigheden en vervaagt niet snel, waardoor uw documenten er altijd levendig uitzien.
  • Afwerking: Een gladde en gelijkmatige afwerking zorgt voor een professionele uitstraling en voorkomt vlekken bij het printen.
  • Milieuvriendelijkheid: Kwaliteitspapier is vaak FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor het milieu.
Heeft u vragen over het bestellen van gekleurd papier? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.