123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Klaar voor de start met ons schoolgerief

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Direct leverbaar! Dunlop ventilator met 3 standen

Etiketnummer

Bestel voordelig etiketten voor uw DYMO labelprinter online!

Bij ons bestelt u voordelig etiketten voor uw labelprinter. Deze labels zijn een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor al uw labelbehoeften, zowel thuis als in magazijnen of op kantoor. U vindt eenvoudig het juiste label onder het etiketnummer of modelnummer van uw DYMO labelsysteem.

DYMO etiketten voor verschillende toepassingen

Ontdek hieronder de veelzijdigheid van onze DYMO labels:
  • Productidentificatie: Houd uw producten georganiseerd en traceerbaar met etiketten die geschikt zijn voor het printen van barcodes, zoals de DYMO 1933085 labels. Ideaal voor gebruik in magazijnen en logistieke omgevingen.
  • Mappen en classeurs: Label mappen en classeurs snel en eenvoudig voor een overzichtelijke werkplek. De smalle 99018 rugetiketten (190 x 38 mm) en bredere DYMO 99019 etiketten (190 x 59 mm) zijn perfect voor een duidelijke en professionele labeling van kantoorbenodigdheden.
  • Post en verzending: Verzend en adresseer uw enveloppen, bestandsmappen en diverse andere verpakkingsmaterialen efficiënt met onze DYMO 99012 adreslabels. Voor enveloppen en kleinere pakketten zijn de 99010 adresetiketten ideaal.
  • CD’s en DVD’s: Gebruik speciale etiketten voor specifieke taken zoals het labelen van CD’s en DVD’s. De DYMO 14681 labels met een diameter van 57 mm zijn hiervoor geschikt.
  • Bezoekersbeheer: Zorg voor een professionele ontvangst van uw bezoekers met naambadge etiketten zoals de DYMO 99014 labels. Deze bieden voldoende ruimte voor een duidelijk leesbare naam en extra informatie, wat ze perfect maakt voor evenementen en conferenties.

Bespaar met DYMO huismerketiketten

Wil u besparen op uw printkosten zonder in te leveren op kwaliteit? Onze huismerketiketten bieden dezelfde kleefkracht en leesbaarheid als de originele labels en zijn speciaal ontworpen om naadloos te werken met uw DYMO labelprinter. Bijna al onze DYMO etiketten koopt u ook in onze goedkopere huismerkvariant.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke etiketten en labels zijn compatibel met mijn DYMO labelprinter?

Bij 123inkt.be hebben we een uitgebreid assortiment labels voor diverse labelprinters, waaronder modellen uit de 400-, 450- en 550-serie, en grotere etiketten voor de DYMO LabelWriter 4XL-serie. Gebruik onze filteropties om snel de juiste maat en het type etiket te vinden.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn DYMO etiketten goed blijven plakken?

  • Zorg ervoor dat het oppervlak waarop u het etiket aanbrengt schoon, droog en vrij van olie is.
  • Controleer voor het afdrukken de instellingen van uw DYMO printer en het labelmateriaal om een heldere en leesbare afdruk te garanderen.
  • Kies het juiste labelformaat voor uw toepassing, zodat het etiket perfect past.
  • Zorg ervoor dat alle belangrijke informatie op het etiket staat en vermijd afkortingen die de leesbaarheid kunnen beïnvloeden. Duidelijke en beknopte labels verbeteren de efficiëntie en communicatie.

Wat is de levensduur van DYMO etiketten?

DYMO labels combineren een sterke kleefkracht, leesbaarheid en duurzaamheid waardoor ze lang meegaan, zelfs in veeleisende omstandigheden. Ze zijn bestand tegen vocht, olie, extreme temperaturen en verschillende chemicaliën. Dankzij hun sterke kleefkracht blijven ze jarenlang goed plakken, zelfs op gebogen of ruwe oppervlakken. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zoals in magazijnen, garages en voor industriële toepassingen.
 
Heeft u vragen over het bestellen van DYMO etiketten? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.