123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Bestel & maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma TS8350

Koop hier alle cartridges voor de Pixma TS8350 printer, met opties van standaard- tot extra hoge capaciteit. Bespaar nog meer met onze huismerkcartridges, multipacks en reinigingscartridges. Bestel vandaag nog en ontvang uw inkt morgen al!

Canon Pixma TS8350 inktpatronen kopen met laagsteprijsgarantie

Voor de Pixma TS8350 inkjetprinter hebben we alle benodigde inktpatronen in ons assortiment:
  • Canon PGI-580PGBK - pigmentzwart
  • Canon CLI-581BK - zwart
  • Canon CLI-581C - cyaan
  • Canon CLI-581M - magenta
  • Canon CLI-581Y - geel
  • Canon CLI-581PB - fotoblauw
Bij de cartridges voor de Pixma TS8350 printer vervangt u alleen de kleur die op is, dankzij de individuele inktpatronen. Dit verlaagt inktverspilling en zorgt voor een betere kostenbesparing. Daarnaast zijn de cartridges verkrijgbaar in verschillende capaciteiten: normaal, hoog en extra hoog, om aan al uw printbehoeften te voldoen.

Veel voordeel met Pixma TS8350 huismerkcartridges

Verzeker uzelf van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen met huismerkcartridges voor uw TS8350 printer. Alle cartridges worden getest door onze kwaliteitsafdeling en zijn gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken, wat onze toewijding aan topkwaliteit onderstreept.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Pigmentzwart
standaardcapaciteit
11,2 ml 26,4 ml 15,2 ml (126% meer)
Pigmentzwart

hoge capaciteit
18,5 ml 26,4 ml 7,9 ml (42% meer)
Pigmentzwart
extra hoge capaciteit 
25,7 ml 26,4 ml 0,7 ml (2,7% meer)
Zwart en kleur
standaardcapaciteit
5,6 ml 13 ml 7,4 ml (132% meer)
Zwart en kleur
hoge capaciteit
8,3 ml 13 ml 4,7 ml (56% meer)
Zwart en kleur
extra hoge capaciteit
11,7 ml 13 ml 1,3 ml (11% meer)

U ontvangt tot wel 136% meer inkt als u kiest voor het huismerk. Met huismerkcartridges hoeft u minder vaak uw cartridge te verwisselen.

Pixma TS8350 pigmentzwarte en fotoblauwe inkt voor het beste resultaat

Ontdek de beste kwaliteit en besparing met pigmentzwarte inkt voor uw TS8350 printer. Deze cartridges tillen uw afdrukken naar een hoger niveau door:
  • Duurzaamheid: geniet langer van uw afdrukken. De pigmentzwarte inkt zorgt ervoor dat uw documenten en foto’s bestand zijn tegen vervagen en water. Dit is perfect voor al uw belangrijke documenten.
  • Ongekende scherpte: elke afdruk ziet er professioneel uit. De unieke samenstelling van pigmentinkt biedt niet alleen intense zwarte tinten, maar ook scherpe teksten.
  • Betrouwbaar archiveren: uw belangrijke documenten bewaart u voor een langere tijd en blijven langer helder en leesbaar.
Hiernaast bieden wij ook fotoblauwe inkt aan. Deze TS8350 cartridges zijn speciaal ontworpen om het kleurenspectrum van uw prints uit te breiden. Het versterkt de nuances in blauwe en groene tinten en verfijnt details in uw foto’s. Dit zorgt voor levensechte afbeeldingen.

Goedkope Pixma TS8350 multipacks

Kies voor gemak en maximale besparing met onze multipacks voor de TS8350 printer. Deze keuze garandeert u niet alleen van tijdsbesparing, u geeft ook minder geld uit. Het aanschaffen van een multipack is goedkoper dan de aankoop van losse TS8350 inktpatronen.
Of u nu kiest voor standaardkwaliteit documenten en foto’s, of voor foto’s van topkwaliteit met extra diepte, dankzij de fotoblauwe inkt; er is altijd een pakket dat bij uw printbehoeften past.

Reinigingscartridges voor uw Pixma TS8350 printer

Behoud de beste printresultaten door regelmatig de printkoppen van uw cartridges te onderhouden. Ziet u een verslechtering in printkwaliteit? Dan bieden onze reinigingscartridges een oplossing om uw printer in optimale staat te houden.
Deze cartridges bevatten een speciale reinigingsvloeistof die opgedroogde inktresten verwijdert en de spuitkanalen grondig reinigt. U koopt de reinigingscartridges los voor elke kleur of in een voordelig multipack.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Kunnen huismerkcartridges worden gebruikt in de Pixma TS8350 printer?

Zeker, de huismerkcartridges van 123inkt.nl zijn volledig geschikt voor de TS8350 printer. Ze zijn zorgvuldig gemaakt en uitgebreid getest om te zorgen voor uitstekende afdrukresultaten. De 123inkt huismerkcartridges zijn een stuk goedkoper dan originele Canon inktpatronen en bevatten meer inkt.

Welke cartridges gebruik ik met de Canon Pixma TS8350 inkjetprinter?

Voor de Canon Pixma TS8350 printer zijn de Canon PGI-580 (zwart) en CLI-581 (kleur) cartridges beschikbaar in verschillende capaciteiten: standaard, hoog en extra hoog. Voor de voordeligste keuze kunt u terecht bij de huismerkcartridges van 123inkt.nl, die meer inkt bieden tegen lagere kosten.


Heeft u vragen over het bestellen van Canon Pixma TS8350 cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.