123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Bestel & maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP ENVY 6000

U koopt hier zowel standaard- en hogecapaciteitscartridges voor uw HP ENVY 6000 printer. De cartridges koopt u van HP of ons goedkopere huismerk. Zo vindt u altijd wat u nodig heeft. Bestel vandaag en ontvang uw cartridges morgen thuis!

Bestel HP ENVY 6000 inkt voor gegarandeerd de beste prijs

HP ENVY 6000 cartridges zijn verkrijgbaar met zwarte en kleureninkt. De kleurencartridge bevat cyaan, magenta en gele inkt. De ENVY 6000 printer heeft een zwarte en een kleurencartridge nodig voor het afdrukken van documenten. U herkent deze cartridges aan het modelnummer HP 305 of HP 305XL. De HP 305XL is een hogecapaciteitscartridge. Deze bevat meer inkt en is even groot als een standaardcartridge. Hij past dus perfect in uw printer. Koop al uw HP ENVY 6000 inkt hier met de garantie van de laagste prijs.

De voordelen van HP ENVY 6000 huismerkcartridges

Onze huismerkinktpatronen bevatten meer inkt dan die van HP. Zo vervangt u de inktpatronen minder vaak. Daarnaast is ons huismerk een stuk goedkoper. De slimste keuze is een multipack van ons huismerk, een pakket met alle benodigde inkt. Met een multipack betaalt u de laagste prijs per ml inkt.

Eigenmerkinktpatronen worden grondig getest door onze experts, waardoor we de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. U profiteert van levenslange garantie op alle 123inkt huismerkcartridges. Zo heeft u altijd recht op vervanging of reparatie als een cartridge niet goed werkt.

HP ENVY 6000 inktcapaciteit van ons huismerk

Originele cartridges worden maar voor een deel gevuld met inkt. Onze huismerkcartridges zijn wel volledig gevuld. Hieronder ziet u het verschil tussen origineel en huismerk.
 
Kleur HP 305
standaardcapaciteit
123inkt huismerk
standaardcapaciteit
HP 305XL
hoge capaciteit
123inkt huismerk
hoge capaciteit
Zwart 2,2 ml 17 ml 4 ml 17 ml
Kleur 2 ml 15 ml 5 ml 15 ml

Met onze 123inkt huismerkcartridges print u altijd de meeste pagina’s tegen de laagste prijs. Onze HP ENVY 6000 huismerkinkt levert kwaliteit die vergelijkbaar is met de originele HP-cartridges.

HP ENVY 6000 inktcartridges in een voordelig multipack

Multipacks voor de HP ENVY 6000 inkjetprinter bieden u de meeste inkt voor de laagste prijs per ml. Kies uit een verpakking met standaard- of hogecapaciteitscartridges. Beide opties bevatten zowel een zwarte als kleurencartridge van ons huismerk. Hiermee bent u altijd verzekerd van scherpe teksten en levendige foto’s.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke cartridges zijn geschikt voor de HP ENVY 6000?

Voor uw HP ENVY 6000 printer heeft u de HP 305 of HP 305XL nodig. Deze cartridges zijn beschikbaar in zowel zwart als kleur. Bij 123inkt.nl koopt u deze inktpatronen altijd tegen de laagste prijs.

Waar kan ik inkt voor de HP ENVY 6000 inkjetprinter kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u al uw cartridges voor de HP ENVY 6000 printer. U kiest uit originele HP cartridges en het goedkopere 123inkt huismerk. Huismerkcartridges bevatten meer inkt en zijn goedkoper. Zo bespaart u geld en levert u niet in op printkwaliteit.


Heeft u vragen over het bestellen van HP ENVY 6000 cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.