123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Direct leverbaar! Dunlop ventilator met 3 standen

Grafische rekenmachines


Op zoek naar een goedkope grafische rekenmachine? Wij bieden u verschillende grafische rekenmachines aan voor gebruik in het secundair onderwijs. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Let op: scholen kunnen aparte voorschriften hanteren voor schoolexamens en toetsen. Controleer dus altijd bij de school zelf welke grafische rekenmachines aangeraden worden.


De juiste grafische rekenmachine bestelt u hier

De grafische rekenmachine mag natuurlijk niet ontbreken in de boekentas van een leerling in het middelbaar onderwijs! Met deze rekenmachine maakt u tabellen en plot u grafieken, wat vooral goed van pas komt bij vakken zoals fysica, chemie en wiskunde. U vindt in ons assortiment de beste grafische rekenmachines van de merken Casio, Texas Instruments en HP. Een goedkope grafische rekenmachine bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Wat is een grafische rekenmachine en waarom heb ik er een nodig?

Een grafische rekenmachine is een geavaceerd rekenapparaat waarmee u niet alleen basisberekeningen kan uitvoeren, maar ook grafieken kan plotten en complexe wiskundige functien kan visualiseren. Dit is vooral handig voor vakken zoals wiskune, fysica en chemie.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte grafische rekenmachines die u kan bestellen bij 123inkt.be en hun belangrijkste functies.
 
TI-84 Plus
CE-T
HP Prime
G2

 
Casio
FX-CG50

 
Scherm Kleurenscherm, 320 x 240 pixels Kleurentouchscreen, 320 x 240 pixels Kleurenscherm, 384 x 216 pixels
Geheugen 154KB RAM
3MB Flash
256MB RAM
512MB Flash
61KB RAM
16MB Flash
Batterij Oplaadbare lithium-ion Oplaadbare lithium-ion 4 AAA-batterijen (oplaadbaar mogelijk)
Connectiviteit USB, micro-USB USB, micro-USB, draadloos USB
CAS (Computer Algebra System) Nee Ja Nee
Grafische mogelijkheden 2D en 3D grafieken 2D en 3D grafieken 2D en 3D grafieken
Programeermogelijkheden Basic, Python HP-PPL, Python Basic, Python

Welke merken grafische rekenmachines zijn het beste?

Bij 123inkt.be bieden we topmerken zoals Casio, Texas Instruments en HP aan. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ze ideaal zijn voor zowel scholieren als professionals.

Hoe kies ik de juiste grafische rekenmachine?

Bij het kiezen van een grafische rekenmachine moet u letten op functies zoals het aantal ingebouwde functies, de mogelijkheid om grafieken te plotten en de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is het belangrijk om de eisen en verwachtingen van de school en opleiding die men volgt in overweging te nemen. Bekijk ook de specificaties en beoordelingen van verschillende modellen om de beste keuze te maken.

 
Heeft u vragen over het bestellen van een grafische rekenmachine? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.