123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Klaar voor de start met ons schoolgerief

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Koffiebekers

 
Op zoek naar de ideale koffiebeker voor uw dagelijkse kopje koffie? Ons gamma bevat kartonnen bekers voor kantoren en sportkantines en herbruikbare bekers voor thuis en onderweg. Kies milieubewust en opteer voor onze duurzame modellen of ga voor gemak met onze wegwerpopties, perfect voor grote evenementen.


Bestel nu uw (herbruikbare) koffiebeker

Koffiebekers zijn een echte must-have. Ze zijn praktisch en veelzijdig waardoor ze geschikt zijn voor zowel persoonlijk gebruik als voor op kantoor en tijdens evenementen. Hieronder helpen wij u graag bij het maken van uw keuze, zodat u de perfecte koffiebeker bestelt die aansluit bij uw behoeften.

Koffiebekers voor persoonlijk gebruik

Geniet thuis van uw koffie of thee in de tuin of op het terras met een handige herbruikbare koffiebeker. Deze houden uw drankje langer warm en zijn gemakkelijk schoon te maken, perfect voor dagelijks gebruik dus! Onze herbruikbare bekers zijn vervaardigd uit BPA-vrij polypropyleen en daardoor 100% recycleerbaar. Op die manier draagt u bij aan een duurzame levensstijl en produceert u minder afval.

Koffiebekers voor op kantoor

Zorg op kantoor voor voldoende kartonnen bekers tijdens vergaderingen of dagelijkse koffiepauzes naast de koffiemachine. Koffiebekers zijn essentieel om uw medewerkers en bezoekers op een praktische manier te voorzien van warme dranken. Voor eenmalig gebruik zijn papieren wegwerpbekers handig. Voor een duurzamere optie kan u kiezen voor herbruikbare bekers die u eenvoudig schoonmaakt. Ze helpen niet alleen om een milieubewuste werkplek te creëren, maar dragen ook bij aan een professionele uitstraling en zijn kostenbesparend op de lange termijn.

Koffiebekers voor evenementen

Ook voor evenementen en feesten zijn bekers voor eenmalig gebruik ideaal: ze zijn handig, betaalbaar en kunnen na gebruik eenvoudig worden weggegooid. Kartonnen koffiebekers zijn perfect voor grootschalige bijeenkomsten waar snel en efficiënt geserveerd moet worden. Ze besparen tijd bij het opruimen en verminderen de behoefte aan afwas, wat ze bijzonder geschikt maakt voor buitenlocaties of drukke evenementen. Wegwerpbekers bieden dus al het gemak dat nodig is zonder in te boeten aan functionaliteit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor organisatoren van evenementen.

Dankzij hun draagbaarheid en gebruiksgemak zijn koffiebekers perfect voor dagelijks gebruik. Herbruikbare bekers zijn milieuvriendelijk en verminderen het afval, terwijl papieren bekers ideaal zijn voor evenementen en eenmalig gebruik. Welke keuze u ook maakt, wij zorgen ervoor dat u de perfecte beker vindt voor elke situatie.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Zijn kartonnen koffiebekers recycleerbaar?

Veel papieren bekers zijn voorzien van een plastic of wax coating, wat het recyclageproces kan bemoeilijken. Raadpleeg hiervoor de informatie op de verpakking. Bij 123inkt.be bieden wij kartonnen koffiebekers met een milieuvriendelijke coating die volledig recycleerbaar zijn.

Welke materialen zijn het beste voor herbruikbare koffiebekers?

Roestvrij staal, glas en BPA-vrij kunststof zijn het meest geschikt. Deze materialen zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en houden de smaak van uw drankje intact. Bij 123inkt.be vindt u herbruikbare, 100% recycleerbare bekers uit BPA-vrij polypropyleen, perfect voor dagelijks gebruik.

Hoe maak ik mijn herbruikbare koffiebeker schoon?

U maakt deze meestal schoon met warm water en afwasmiddel. Sommige modellen zijn vaatwasserbestendig. Check hiervoor de instructies van de fabrikant. De herbruikbare bekers van 123inkt.be zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud en kunnen veilig in de vaatwasser worden geplaatst.

Wat is het verschil tussen een thermosbeker en een gewone herbruikbare koffiebeker?

Een thermosbeker is ontworpen om dranken gedurende een langere tijd warm of koud te houden door middel van vacuümisolatie. Dit maakt ze ideaal voor onderweg. Een gewone herbruikbare koffiebeker biedt meestal minder isolatie en is meer bedoeld voor het gemak van hergebruik tijdens dagelijkse activiteiten.

Zijn herbruikbare bekers duurder dan wegwerpbekers?

Hoewel herbruikbare bekers aanvankelijk duurder zijn dan wegwerpbekers, zijn ze op de lange termijn vaak kostenbesparend. Ze kunnen vele malen worden gebruikt, wat niet alleen geld bespaart, maar ook de hoeveelheid afval vermindert. Bovendien zijn de herbruikbare bekers van 123inkt.be gemaakt van hoogwaardige recycleerbare materialen die lang meegaan.
 
Heeft u vragen over het bestellen van koffiebekers? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.