123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Bestel & maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

054 serie

Alle Canon 054 tonercartridges koopt u hier met laagsteprijsgarantie. Kies uit zwart, cyaan, magenta en gele inkt, beschikbaar van Canon en ons goedkopere huismerk. Bestel een multipack voor extra voordeel.

Canon 054 toner kopen in zwart en kleur

De Canon 054 serie is geschikt voor laserprinters uit de volgende printerseries:
  • Canon LBP620 serie
  • Canon Color imageCLASS MF640C serie
  • Canon Color imageCLASS MF642cdw serie
Heeft u een printer uit een andere serie? Dan vindt u op de volgende pagina het juiste Canon printermodel.

Canon 054 toners in standaard- of hoge capaciteit

U kiest tussen toners met een standaard- of een hoge capaciteit. Met XL-toners print u meer documenten voor een lagere prijs, waardoor u bespaart met elke afgedrukte pagina; dat is slim printen.
Onze multipacks zorgen er bovendien voor dat u alle benodigde toners in 1 keer in huis heeft, voor een lagere prijs per toner.

Bespaar extra met Canon 054 huismerktoners

Verzeker uzelf van de laagste prijs met 123inkt huismerktoners. Deze tonercartridges zijn gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ze worden daarnaast uitgebreid getest door onze printerexperts. Maak een slimme keuze, kies voor ons huismerk en bespaar op elke afdruk.
 
Toner Origineel Huismerk Verschil
Canon 054 BK (zwart) 1.500 pagina’s ml 1.700 pagina’s 200 pagina’s meer
Canon 054 C, M en Y (kleur) 1.200 pagina’s ml 1.350 pagina’s 150 pagina’s meer
Canon 054 BK (zwart)
hoge capaciteit
3.100 pagina’s ml 3.300 pagina’s 200 pagina’s meer
Canon 054 C, M en Y (kleur)
hoge capaciteit
2.300 pagina’s ml 2.500 pagina’s 200 pagina’s meer

Voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik zijn onze Canon 054 huismerkcartridges de perfecte keuze. Ze zijn geschikt voor het printen van grote hoeveelheden documenten van hoge kwaliteit. Onze levenslange garantie geeft u ook altijd recht op vervanging of herstel als het product niet werkt zoals u mag verwachten.

Extra voordeel met 054 toner multipacks

Een multipack 054 toners is altijd de goedkoopste optie. Ook deze set zijn verkrijgbaar in standaard- en hoge capaciteit. Met een multipack koopt u slim in een keer alle toners die u nodig heeft. En u betaalt altijd de laagste prijs. Kies voor het gemak van een multipack, verlaag uw kosten en profiteer van de beste manier om te besparen.

Uw laserprinter altijd in topconditie houden met een reinigingsdoek

De reinigingsdoek voor Canon 054 toner trekt tonerpoeder als een magneet aan en houdt het stevig vast. Waar een gewone doek het poeder slechts verspreidt of zelfs op doet waaien, laat deze speciale doek het poeder niet meer vrij. Voorkom dat het poeder op uw handen komt of in uw printer blijft hangen.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke printermodellen zijn geschikt voor de Canon 054 toners?

De printermodellen uit de volgende series zijn geschikt voor de Canon 054 toners:
  • Canon LBP620 serie
  • Canon Color imageCLASS MF640C
  • Canon Color imageCLASS MF642cdw serie
De 054 toners werken perfect samen met deze laserprinters. Als u de huismerktoners van 123inkt koopt, ontvangt u topkwaliteit en meer afdrukken tegen de laagste prijzen. Zo bespaart u op elke print.

Wat zijn de voordelen van Canon 054 huismerktoners?

De 123inkt huismerktoners bevatten meer tonerpoeder. Zo print u meer pagina’s per tonercartridge en bespaart u geld. De huismerktoners zijn uitgebreid getest en gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken, waardoor u altijd profiteert van de beste kwaliteit.

Heeft u vragen over het bestellen van Canon 054 toners? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.