123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Klaar voor de start met ons schoolgerief

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Grafische rekenmachines


Bent u op zoek naar een goedkope grafische rekenmachine? Ontdek ons ruime assortiment grafische rekenmachines, perfect voor gebruik in het secundair onderwijs. Bestel vandaag nog en ontvang uw rekenmachine morgen al in huis!

Let op: Scholen en examencommissies kunnen specifieke lijsten met toegestane grafische rekenmachines publiceren. Controleer daarom altijd welke modellen op deze lijst staan.


Bestel uw grafische rekenmachine hier

Een grafische rekenmachine mag niet ontbreken in de boekentas van een middelbare scholier! Met dit geavanceerde rekenapparaat maakt u tabellen en plot u grafieken, wat ideaal is voor vakken zoals wiskunde, fysica, en chemie. In ons assortiment vindt u de beste grafische rekenmachines van gerenommeerde merken zoals Texas Instruments, Casio en HP. Goedkoop een grafische rekenmachine bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Aanbevolen merken voor grafische rekenmachines

De keuze van de beste grafische rekenmachine hangt vaak af van uw specifieke behoeften, zoals het onderwijsniveau, de gewenste functies en persoonlijke voorkeur. In onze webshop bieden wij de topmerken Texas Instruments, Casio en HP aan.
  • Texas Instruments staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak, met modellen zoals de TI-84 Plus CE-T die ideaal zijn voor middelbare scholieren.
  • Casio biedt betaalbare grafische rekenmachines, zoals de FX-CG50, die een uitstekende balans bieden tussen prijs en functionaliteit. Casio’s intuïtieve interface maakt deze rekenmachines eenvoudig te gebruiken.
  • HP is de beste keuze voor professionals en geavanceerde gebruikers. Modellen zoals de HP Prime G2 bieden krachtige functies, vooral op het gebied van techniek en programmeren.  

Zo kiest u de grafische rekenmachine die het best bij u past

Bij het kiezen van een grafische rekenmachine is het belangrijk om te letten op functies zoals het aantal ingebouwde mogelijkheden, de grafische capaciteiten en de gebruiksvriendelijkheid. Houd ook rekening met de eisen en verwachtingen van de school of opleiding die u volgt. Bekijk de specificaties van verschillende modellen om de beste keuze te maken.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte grafische rekenmachines die u bij ons kan bestellen, inclusief hun belangrijkste functies:
TI-84 Plus
CE-T
HP Prime
G2

 
Casio
FX-CG50

 
Scherm Kleurenscherm, 320 x 240 pixels Kleurentouchscreen, 320 x 240 pixels Kleurenscherm, 384 x 216 pixels
Geheugen 154KB RAM
3MB Flash
256MB RAM
512MB Flash
61KB RAM
16MB Flash
Batterij Oplaadbare lithium-ion Oplaadbare lithium-ion 4 AAA-batterijen (oplaadbaar mogelijk)
Connectiviteit USB, micro-USB USB, micro-USB, draadloos USB
CAS (Computer Algebra System) Nee Ja Nee
Grafische mogelijkheden 2D en 3D grafieken 2D en 3D grafieken 2D en 3D grafieken
Programeermogelijkheden Basic, Python HP-PPL, Python Basic, Python

Door uw specifieke behoeften te combineren met de functies van verschillende modellen, vindt u eenvoudig de rekenmachine die het beste bij uw werk- of studiesituatie past.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat zijn de basisfuncties van een grafische rekenmachine?

Het uitvoeren van standaard berekeningen, het plotten van zowel 2D- als 3D-grafieken, het oplossen van vergelijkingen en het visualiseren van wiskundige functies zijn de basisfuncties van een grafische rekenmachine. Daarnaast kunnen veel grafische rekenmachines tabellen genereren en bieden ze programmeermogelijkheden zoals Basic of Python, wat nuttig is voor het automatiseren van berekeningen.

Waar kan ik een goedkope grafische rekenmachine kopen?

Bij 123inkt.be koopt u uw grafische rekenmachine voordelig online. Hier vindt u een breed assortiment aan modellen van topmerken zoals Texas Instruments, Casio en HP. Bovendien geniet u van een snelle levering en de laagsteprijsgarantie!

Welke merken grafische rekenmachines zijn het meest betrouwbaar?

Texas Instruments, Casio en HP zijn de meest betrouwbare merken grafische rekenmachines. Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Ze worden wereldwijd gebruikt door zowel scholieren als professionals en zijn vaak goedgekeurd voor gebruik tijdens examens.


Heeft u vragen over het bestellen van grafische rekenmachines? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.